Halmstad Idrottsklinik

Utbildning & Rehab

Sagt Om Oss

"Simon är extremt kompetent, kunnig och passionerad i det han gör. Uppskattningen från min sida är enorm och går inte att beskriva. Jag vet att detta också gäller många andra aktiva inom fotbolls-Sverige. Antalet personer Simon hjälpt och utvecklat till det bättre går inte längre att räkna. Men det som framförallt utmärker Simon som person i hans arbete är hjärtat och viljan att hjälpa människor. Simons angagemang sträcker sig bortom det yrkesmässiga och det är i relationerna till människorna hans storhet finns.

Ivo Pekalski
Fotbollsspelare Norrby IF

"2014 träffade jag Simon för första gången. Det är utan överdrift min karriärs viktigaste möte. Det finns en tid före och det finns en tid efter det mötet. Han hjälpte mig tillbaka till fotbollsplanen efter en lång tid problem, men framförallt gav han mig en djupare förståelse och kunskap till vad jag behövde göra för att förebygga och förhindra framtida problem. Nu är det 2021, jag har hunnit bli 32 år gammal och jag missar väldigt sällan en träning och det tackar jag Simon för. Hans kunskap för skador, rehab och styrketräning är unik, helt överlägsen. Men det viktigaste med Simon är hur han är som människa. Han vill hjälpa alla, han motiverar, inspirerar och sprider väldigt mycket kärlek. Jag är glad att jag idag kan kalla honom en vän.

Linus Hallenius
Fotbollsspelare GIF Sundsvall

"Simon har räddat min karriär flera gånger. I en klass för sig när det kommer till rehab och som människa.
Är evigt tacksam för att han ställer upp för mig i alla lägen.

Alexander Jemerejf
Fotbollsspelare BK Häcken

"Innan jag kom i kontakt med Halmstad idrottsklinik hade jag fått höra att jag skulle vänja mig vid ett liv med kryckor och rullstol. Jag var 23 år och hade genomgått två höftoperationer utan önskat resultat. Den hjälpen jag fick från sjukvården var fler och starkare smärtstillande tabletter, otaliga kortisonsprutor och löften om fler operationer. På Halmstad idrottsklinik fick jag träffa Simon och han pushade mig tillbaka till livet. Jag lärde mig att all smärta inte är farlig och fick uppleva en helt ny nivå av målmedvetenhet. Mitt mål var hela tiden att kunna springa. Vi tänjde på gränser och efter mycket hårt slit med blod, svett och tårar så står jag där jag är idag. På två år gick jag från att vara heltidssjukskriven på obestämd tid med krossade framtidsdrömmar till att kunna springa, köra vilka pass jag vill på gymmet och leva mitt liv som jag vill. Halmstad idrottsklinik gav mig mitt liv tillbaka och det kommer jag vara dem evigt tacksam för. Jag hade kunnat utveckla hur mycket som helst om den grymma kompetensen ni har och om den fina familjära känslan som finns på kliniken, finns inget bättre ställe än hos er .

Sanna Nilsson

"Jag har gått hos Tobias och är supernöjd med alla mina besök. Första gången jag var här hade jag fått en knäskada. Utan Tobias hade jag inte varit så stark i mina knän som jag är idag! Tobias fokuserar mycket på individen och är en väldigt pedagogisk sjukgymnast. Han dubbelkollar alltid så man är helt skadefri innan han släpper iväg en vilket är superbra! Alltid lika nöjd med mina besök hos Halmstad Idrottsklinik!

Moa Otterdahl

"Har efter en lång tids knäproblem provat det mesta inom rehabilitering, men det är först nu som jag känner att det har blivit en klar förbättring. Detta tack vare den kunniga och personliga hjälpen jag har fått från professionella Tobias! Nu är jag hoppfull igen! Rekommenderas varmt!

Thomas Johansson

"Skadade knät under fotbollsmatch, sökte mig till Tobias på Idrottskliniken. Allt från bemötande, träning och uppföljning var perfekt.

Sebastian Eriksson

"Wilhelm gjorde det ingen annan lyckats med, fick ordning på min rygg, evigt tacksam.

Christer 56 år

"Efter att ha varit knäskadad under två perioder är stödet jag fått från Tobias guld värt. Han ser en och är otroligt kunnig i sitt arbete. Motivationen jag upplevt under min tid med rehab ökar för varje gång jag är hos Halmstad Idrottsklinik tack vare Tobias engagemang.

Hanne Svensson

"Tack vare Tobias och Halmstad Idrottsklinik kom jag tillbaka till fotbollen och idrotten snabbt och säkert.

Felicia Malmgren

"Jag har under många år haft problem med min rygg samt mitt knä som jag skadade under en skidresa 2009. Efter att jag fått träna under Tobias vägledning har jag nu en fungerande vardag. Jag är ytterst tacksam för all den hjälp jag fått under åren.

Sankey Nygaard

"Erfarna sjukgymnaster som verkligen visat vägen och hjälpt mig både före och efter operation. I särklass de bästa.

Dennis Lagerkvist

"Vill tacka Simon för veckan i Halmstad! Han hjälpte mig att få tillbaka motivationen som svackade lite och på något sätt så lyckades han även trolla bort min ”skada”. Känner mig lyckligt lottad som fick denna möjligheten och vill tacka Simon personligen för att han ställer upp för det är inte självklart att alla gör det! Just nu tränar jag inför helgens tävling där jag i alla fall kommer delta i 3/4 redskap! Tänker att ni kanske vill se lite av det jag åstadkommit under dessa 2 månader när jag kunnat träna mer som vanligt trots att jag har en lång väg kvar att gå. Därför skickar jag med en video i mailet med lite olika klipp 🤸🏼‍♀️ Mycket från dessa klipp är inte de svåraste övningarna men vissa saker är ändå sånt som jag innan Halmstad trodde att jag aldrig skulle kunna göra igen på grund av min skada. Nu ser jag inget som kan stoppa mig! Ett stort fett tack

Ella
"Jag kom till Ludwig efter att ha flugit av motorcykeln 4 meter upp i luften i hela 130km/h. Olyckan slutade tyvärr med att axeln inte ville fungera alls i princip. Men tack vare den extremt kunniga Ludwig, som verkligen brinner för sitt jobb, så lyckades vi nå våra mål inom en väldigt kort tid. Är extremt tacksam för all hjälp och händer det något liknande igen så vet jag vart jag ska vända mig!"
Gabriel Benrtsson

Den här webbplatsen använder cookies för att kunna tillhandahålla alla funktioner för bästa prestanda under ditt besök. Genom att stanna kvar på webbplatsen godkänner du användning av cookies. Läs vår cookie policy..