Om oss

Halmstad Idrottsklinik AB

Halmstad Idrottsklinik är en privatägd anläggning med en yta på 630 m2. När du kommer hit möts du av receptionen och en loungeavdelning som är vårt väntrum. Vi har omklädningsrum för herrar och damer med toaletter och 3 duschar i vardera. Kliniken är sedan uppdelad i olika sektioner samt 5 behandlingsrum. Vi har handikappanpassad miljö samt handikapptoalett och hiss vid behov.

Vi brinner för vår profession och satsar helhjärtat på kvalitet och kompetens i en miljö som stimulerar både fysiskt och sinne. Hos oss ska man trivas och tillsammans vill vi lösa det besvär du söker för så att du så snart som möjligt kan återgå till din idrott eller friskvård eller aktivitet.

Alla Legitimerade Fysioterapeuter/sjukgymnaster är anslutna till och har avtal med Region Halland. Patientavgiften är 100 kr och frikort gäller. Barn och ungdomar (tom den dag man blir 20 år) betalar 0 kr i patientavgift. Likaså äldre (85 år och äldre) betalar 0 kr i patientavgift. Vi har avtal med ett stort antal idrottsklubbar och olika försäkringsbolag.

Samira Mounji

Den första du möter när du kommer till oss är vår kunniga och trevliga Samira i receptionen. Det är hon som sköter alla bokningar.

Emma Göransson

Den första du möter när du kommer till oss är vår kunniga och trevliga Emma i receptionen. Det är hon som sköter alla bokningar.

Simon Bakkioui

Leg Fysioterapeut, HBK:s sjukgymnast och med många års erfarenhet av elitverksamhet och frekvent anlitad för rehabilitering av elitidrottare i Sverige och utomlands.

Tobias Hulenvik

Leg Fysioterapeut, Master of Manip Ther (Perth, Australien), CMP (Certified Mulligan Practitioner)

Wilhelm Rohdin

Leg Fysioterapeut

Ann-Christin Hellander Claesson

Leg Fysioterapeut

Ludwig Agnefjäll

Leg Fysioterapeut